Trüffel

Trüffel 2-3 év körüli, ivartalanított tacskó keverék lányka.

Trüfi egy bűbájos teremtés, kívül-belül csodálatos kiskutya. Gazdi- és szeretetfüggő, szinte mindig láb alatt van, de ezt annyira bocsánatkérő arckifejezéssel teszi, hogy a legkevésbé sem lehet Rá haragudni. Rendkívül hálás minden jó szóért, simogatásért, a kedvenc időtöltése a gazdihoz bújva szuszogás. Szobatiszta, játékos, kutyákkal-cicákkal és valószínűleg minden élőlénnyel barátságos, továbbá pórázon gyönyörűen közlekedik és póráz nélkül is behívható. A természetéről semmi rosszat nem lehet mondani, egy igazi szeretetreméltó ölebecske Ő.

Trüffelnek egyetlenegy problémája van, és ez is túlzott ragaszkodásából adódik: nem szeret egyedül lenni. Ezért Trüffi pont ideális lenne közepesen aktív nyugdíjasoknak, de igazából bárkinek, aki a nap nagy részét otthon tölti… Apró méretéből és hosszúkás testalkatából adódóan a lépcsőzés nehezére esik (Neki és az ilyen alakú kutyáknak hosszútávon gerincproblémákat okozhat), ezért olyan otthont keres, ahol nem kell lépcsőt másznia.

Ha szeretnéd ezt a drága kismanót boldoggá tenni és nem utolsósorban szeretnéd, ha ez a kis apróság Téged is boldoggá tenne, hívd a 30/998-39-47-es telefonszámot és találkozzatok! Garantált a szerelem!

TRÜFFEL IDEIGLENES BEFOGADÓ JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJA

Ők is gazdit keresnek...