Patrícia

GAZDIS

Patrícia 1-1,5 éves, ivartalanított lányka.

Gazdit keres egy neveletlen hercegnő!

Na jó, kicsit túlzás a neveletlen kifejezés, de az bizony tény, hogy Patríciára még ráfér a nevelés!

Patrícia kb. 1-1,5 éves, ivartalanított, oltott és chipezett, gyönyörű spániel kislány, tele energiával, életkedvvel és kíváncsisággal.

Már tanulja a családban, lakásban élés szabályait, de néha azért még előfordulnak “balesetek” … Igazi “matrica” kutya, minden érdekli, a legjobb hely számára, ha a gazdi közvetlen közelében (esetleg ölében) lehet. Ha ez nem így van, azt képes hangos hisztivel is tudomására hozni akár az egész világnak. Remek jelzőkutya, minden idegent azonnal jelez, a kertbe nem jöhet be senki az Ő engedélye nélkül.

Igazi spániel, aki imádja a hasát és a hatalmas sétákat, szépen behívható, de a pórázon sétálást is csak most tanulgatja.

Előéletéből adódóan az ételét és a játékait képes bevédeni más kutyáktól, ezért csak egyke kutyának ajánljuk, valamint eme tulajdonságai miatt nem ajánljuk gyerekek mellé sem.

A férfiaktól eleinte nagyon tartózkodó, számára furcsa hangokra erős ugatással és távolodással reagál, de ahogy bizalma erősödik, mindezek elmúlnak.

Olyan gazdit keresünk számára, aki elég időt tud szánni Patrícia további nevelésére, lemozgatására, kordában tudja tartani hevességét, valamint nem veti meg a kutyaiskola gondolatát sem.

 

Ők is gazdit keresnek...