Mamlasz

GAZDIS

Mamlasz 7-8 év körüli, ivartalanított, fekete-fehér újfundlandi fiúcska.

Ne rémisszen meg senkit hatalmas termete, a zord külső mögött igazi meleg szív lakozik. Mamlaszunk egy jámbor, békés, barátságos és kiegyensúlyozott természetű kutya, akivel egyszerűen öröm együtt lenni. A tekintetéből áradó értelem, a végtelen jóság és odaadás sokakat rabul ejtett már.

Tanítása nem nehéz feladat, mert bár Mamlasz tudatában van hatalmas méretének, mégsem él vissza ezzel, és az emberrel lelkesen együttműködik. Séták alkalmával szépen jön láb mellett, pórázon vagy anélkül, és gyönyörűen behívható. Más kutyákkal is remekül kijön, sőt, szívesen hancúrozik nagyokat azokkal, akik nyitottak és nem rettennek meg Tőle, ám türelmes azokkal is, akik termete miatt ellenségesen viselkednek Vele. Vastag, tömött bundája rendszeres és alapos fésülést igényel.

Olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik nem pusztán egy házőrzőt látnak Benne, hanem új taggal szeretnék bővíteni a családot. Olyannal, akivel megosztanák az életüket, boldogságukat és megadnák Neki azt, amit már régen megérdemel: egy igazi otthont. Bátran ajánljuk nagyobb gyerekek mellé is, ízig-vérig családi kutya.

 

Ők is gazdit keresnek...