Lulu

GAZDIS

Lulu 1-2 éves, ivartalanított kislány.

Lulu, ez a másfél év körüli, kivételes szépségű pásztorkutya-keverék lányka egy vidéki gyepmesteri telepről, altatás elöl menekült. Rendkívül intelligens és csodálatos természetű kutya, egy igazi csiszolatlan gyémánt. Bár komoly, felnőtt hölgyként viselkedik, zsenge korából adódóan még nem tűnt el teljesen a kajla, bohókás, játékos énje. Kedves, csibészes mosolyával és pajkosságával könnyen belopja magát az ember szívébe. Tele van energiával, életszeretettel, imád labdázni és úgy általában izegni-mozogni. A pórázzal még csak most ismerkedik, de a gazdi minden szavát issza, ezért kis energiabefektetéssel gyakorlatilag bármire megtanítható.

Olyan gazdit keres, aki mellett teljesen önmaga lehet, akivel nagyokat futhat, kirándulhat és játszhat, és nem mellesleg, akitől sok-sok szeretetet és törődést kaphat. Cserébe Lulu lesz a leghűségesebb, legfigyelmesebb, legodaadóbb kutya a világon. Fajtársaival jól kijön, a nyitottabbakkal még játékot is kezdeményez, így másik kutya sem akadály!

Lulu oltva, ivartalanítva és chipezve fogadható örökbe, lakásba vagy (szökésbiztos kerítéssel rendelkező) kertes házba, de szigorúan csak bejárással.

 

Ők is gazdit keresnek...