Lara

Lara 7 év körüli, ivartalanított kislány.

Képzeld el álmaid kutyáját! És most nézd meg jól ezeket a képeket, ugyanis Őt láthatod személyesen: az elbűvölő, ellenállhatatlan, imádnivaló Larát! Olyan kedves, finom, lágy lelke van és olyan kiegyensúlyozott energiái, hogy már csak a közelében lenni is igazi öröm. És az a hála és ragaszkodás a szemében! Láthatatlan póráz köti gazdájához, figyeli annak minden mozdulatát, el nem távolodna tőle pár méternél többet semmi kedvéért. Elég egy pillantás, és Lara máris vigyorogva csóvál és riszál, az egész testével mozogva. Mindene a gazdája, igazi lelki társ!

Éppen ezért egyedüli kutyaként lenne a legboldogabb, mert akkor tudnának gazdájával igazán bensőséges kapcsolatot kiépíteni, de persze más kutyákkal és a cicákkal is kijön. Laráról fontos még tudni, hogy közepes-magas energiaszintű kutyus, aki nagyon élvezi a sétákat, de a világon a legjobban labdázni szeret! Szívesen költözne családba is, nagyobb gyerekek mellé, ahol mindig van valaki, aki eldobja a labdát. Nagyon okos és szófogadó kutyus, és imád tanulni! Szobatiszta és a lakásban egyedül hagyva sem rombol.

Ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy megoszd életedet és szívedet egy ilyen tündérrel, hívd Lara ideiglenes befogadóját, a +3630/758-21-99-es telefonszámon!

Ők is gazdit keresnek...