Jázmin

GAZDIS

Jázmin 2009-es születésű, ivartalanított hölgyike.

Az ártatlan ábrázat azonban csalóka, hiszen spánielhez méltó akarattal rendelkezik, lop, csal és hazudik is. 🙂
Nehezen oldódik, viszont mikor igazán megmutatja valódi jellemét egy bújós, minden lében kanál kismanóvá alakul, aki képes a saját gazdáját mindentől és mindenkitől kisajátítani!
Éppen ezen jellemvonásai miatt olyan gazdit keresünk számára, aki hatalmas türelemmel rendelkezik, akinél egykeként élheti mindennapjait a család részeként, ahol nincs más négylábú illetve kisgyermekek sincsenek, hiszen hirtelen mozdulatokra kapkodhat, az ételét nagyon félti!
A leendő gazdinak fel kell készülnie arra, hogy Jázmin bizalmába férkőzzön és valódi falkavezérként irányítsa Jázmint, és azzal is számolnia kell, hogy az ágyát megossza vele. Imád sétálni, imád játszani, kedvenc játékai közé tartozik a pet-palack és az ellopott zokni is. 🙂
Amennyiben úgy érzed, hogy képes lennél Jázminnak megmutatni milyen az életed, ha megfelelően tudsz gondoskodni róla élete végéig, ha nem riadsz vissza egy-egy hangos morrantástól és felvetődött benned mindezek olvasása után az a gondolat, hogy kikéred egy kutyakiképző oktatását, képes vagy akár többször meglátogatni, akkor ne habozz, hívd az alábbi telefonszámot és beszélgess Jázmin ideiglenes befogadójával!

Ők is gazdit keresnek...