Babér

 

GAZDIS

Babér 9 hónap körüli, csokoládébarna, ivartalanított tündérfiúcska.

A szarvasi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Babér baba igazi kincs, aki mellett nem lehet és nem is szabad csak úgy elmenni. Roppant mód igényli a szeretetet és bármit megtenne azért, hogy saját gazdija legyen, akinek a kedvében járhat élete végéig és akire minden bizonnyal isteni lényként tekint majd. Legszívesebben egész nap a gazdi ölében ülne, bújna, puszilkodna és vakartatná a pociját.

Remekül kijön más kutyákkal is, akár második kutyusnak is ajánljuk, de cicával is összeszoktatható. Csendes, legalábbis mostani helyén alig hallani a hangját. Teljesen megbízható, bátran ajánljuk akár nagyobb, akár kisebb gyerekek mellé is. A pórázon való sétálást most tanulja, eddig nagyon ügyes és érdeklődő. Olyan türelmes gazdijelölt jelentkezését várjuk, aki tisztában van egy kölyök kutyus velejáróival, mint szobatisztaságra nevelés, pórázhoz való szoktatás, ésatöbbi.

A legjobb, legszeretőbb gazdit keressük ennek a kincsnek, aki minden körülmények között imádni fogja, soha nem okoz Neki csalódást és öreg napjaiban is gondját viseli majd. Ennél alább nem adjuk.

 

Ők is gazdit keresnek...