Mostantól így is segíthetsz Védenceinknek

A www.falatozoo.hu tápfutár csapata lehetőséget biztosít arra, hogy a távolban élők is meglephessék védenceinket olyan táppal, amit egyébként is szívesen fogyasztanak és mi is elégedettek vagyunk Védenceink kondíciójával.
A honlapjukra kattintva az alábbi adatokkal kell belépni:
E-mail cím: falatozootap@gmail.com
Jelszó: spaniel
Belépve az első képen látható oldal jelenik meg. Itt a kívánságlistára kattintva könnyedén megtalálhatóak azok a tápok, amelyet a kisebb testű cavalierjeink, vagy a “normál” spánieljeink fogyasztanak. (2. kép)

A kívánt terméket a kosárba rakva a következő oldalon lehetőségünk van érvényesíteni a részünkre felajánlott 5 %-os kedvezményt. Ehhez  SPAN szót kell beírni a kijelölt helyre és a Beváltás gombra kell kattintani. (3.kép)

A pénztárhoz fáradva ki kell jelölni az alábbiak szerint a szállítási és a számlázási címet, majd a Tovább gomb megnyomása után a szállítás módjánál az Egyesületi szállítást. (4.,5. kép)

Fizetni banki átutalással, illetve bankkártyával lehet. (6.kép) Ha mindennel készen vagyunk, véglegesíteni kell a megrendelést. (7.kép)

A megrendelt tápok havonta egyszer lesznek kiszállítva, amikor az egyébként is aktuális ellátmányt rendeljük, de természetesen külön kerül majd kimutatásra az Általatok küldött adomány.

Arra kérünk Benneteket, ha táppal szeretnétek Védenceinket támogatni, tegyétek ily módon, vagy a kívánságlistán szereplő tápot keressétek az üzletekben, ugyanis szomorú tapasztalat, hogy a különböző márkák feletetése komoly hasmenést, -fájást okoz a kutyáinknak, így nem áll módunkban azokat Nekik odaadni.